Alkatrész ellátás
 

Zsúri Szerviz Kft. - Földmunkagép és dízelmotor szerviz

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

 

 

DIESEL MOTOR

Elsősorban caterpillar motorokhoz, de a földmunkagép-ipar és egyéb vezető diesel-erőforrás gyártóinak motorjaihoz tudunk utángyártott és gyári alkatrészeket szolgáltatni, raktárról  vagy rövid határidővel rendelésre, kedvező áron. Érdeklődjön munkatársainknál.

motoralkatrészek széles spektruma

 

Alkatrészre van szükség mukagépéhez? Jó kapcsolatot ápolunk több márka magyarországi képviseletével, így gyorsan jutunk a szükségés alkatrészekehez, néhány esetben a kiskereskelminél kedvezőbb áron tudjuk kínálni a felhasznált anyagokat/alkatrészeket.

Kiterjedt nemzetközi alkatrész és szervizanyag kapcsolatunk révén, amennyiben drágálja a hazai forgalmazók árait, valamivel hoszabb (adott alkatrésztől függő) szállítási határidővel juthat rajtunk keresztül alkatrészhez, jóval kedvezőbb áron. Sok esetben akár használt / felújított / bontott alkatrészt is tudunk kínálni partnereinken keresztül. Több spanyol, olasz és mostmár amerikai alkatrészkereskedelmi céggel állunk kapcsolatban.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

JÁRÓSZERKEZETEK

A Zsúri Szerviz Kft. a járószerkezetek és járószerkezet alkatrészek széles spektrumával áll ügyfelei rendelkezésére. 

járószerkezet
Legyen szó gumihevederes vagy acél láncos járószerkezetről, cégünk minden gyártó termékéhez kínál megoldást. Gyári alkatrészek és utángyártott alkatrészek is elérhetőek nálunk. Lánckígyók, görgők, és vezetőkerekek. Kérjen ajánlatot munkatársainktól a szükséges alkatrészekre vagy vegye igénybe szervizünket a járószerkezetének műszaki állapotfelméréséhez és a javításhoz.

 Caterpillar hagyományos, SystemOne, Classic járószerkezetek, minőségi utángyártott elemek. Minden amire szüksége lehet.

 

 

HIDRAULIKA  

Hidraulikus szivattyúk, motorok, szelepek, vezérlő tömbök és egyéb alkatrészek.

hidraulika

 

 

A világ minden, a Caterpillarral kapcsolatban lévő gyártójának majd összes típusának javítása, felújítása, bevizsgálása. Garanciális próbapadon tesztelt, felújított és új alkatrészek és főegységek széles választéka. Garanciaidőn túli használt gépéhez mindent megtalál nálunk. TUDJON MEG TÖBBET ITT. 

 

 

 

 

 EGYÉB

Caterpillar gépek bármely alkatrészével állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó a hajtáslánc elemeiről, vagy egy ablakkilincsről. Gépe bármely egységéhez is van szüksége alkatrészre, forduljon bizalommal hozzánk. Gyári alkatrészeken kívül utángyártott és esetenként bontott vagy felújított alkatrészekkel is szolgálhatunk.

Ajánljuk figyelmébe Caterpillar-alkatrész kereskedelem tematikájú oldalunkat:

alCATrész.hu - Caterpillar alkatrészek 

 

 


Caterpillar javítás, szervizCaterpillar diagnosztikaHidraulika fődarabokHidromotorokBontott alkatrész


Caterpillar kotró-, rakodó- és egyéb gépek, márkától függetlenül építőgépek, földmunkagépek szervizelése, javítása, karbantartása, alkatrész ellátás. Dízelmotor és hidraulika felújítás, javítás. Bevizsgált garanciális felújított alkatrészek és gyári új alkatrészek bármely hidraulika rendszerhez. 

 

www.zsuriszerviz.hu 

 

 

 

What the world says about templateurl and related to css
Content transferred by Go FTP FREE