Szerviz
 

Zsúri Szerviz Kft. - Földmunkagép és dízelmotor szerviz

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Caterpillar szerviz 

 Cégünk fő tevékenysége CATERPILLAR gyártmányú dízelmotorok és építőgépek,földmunkagépek időszakos karbantartása, szervizelése valamint javítása, felújítása. Kijáró szervizünk Környe központtal működik. Kedvező kilométerdíjjal és óraíjjal állunk rendelkezésére.

 A jól felszerelt szervizautó alapvető feltétel a kiválló minőségű és gyors munkavégzéshez. Ezen a területen folyamatosan fejlesztünk, lépést tartva az ügyfeleink kívánalmaival és az új technikák megjelenésével. Cégünk szerszámozottsága, diagnosztikai eszközei és szervizirodalmi háttére Caterpillar központú, elsősorban ezen márka javításával foglalkozik. Természetesen egyéb márkák javítását is vállaljuk felszerelésünk korlátai között. 

 Szerizautónk munka közben

 Szerelői szakmai felkészültségünkre sosem volt panasz, nagy gyakorlattal és márkaszervíz múltal rendelkező szakember fog az ön gépével is foglalkozni. Az évtizedes földmunkagép és motor szervizelési tapasztalat lehetővé teszi a mellékvágányok elkerülését és a gyors, hatékony hibafeltárást és javítást biztosít az ön számára.

 Caterpillar gépek motorjának felújításáról bővebben itt olvashat. 
 Ismerkedjen meg COMPUTERES DIAGNOSZTIKA szolgáltatásunkal is.

Amennyiben kérdése vagy megrendelése lenne, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

 

 

Alkatrészekkel is állunk rendelkezésére Caterpillar gépekhez. Főegységekkel bármilyen hidraulkus rendszerhez szolgálhatunk. 

 

Megrendelés:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 


Caterpillar alkatrészekCaterpillar javítás, szervizCaterpillar diagnosztikaHidraulika fődarabokHidromotorokBontott alkatrész


 

Caterpillar kotró-, rakodó- és egyéb gépek, márkától függetlenül építőgépek, földmunkagépek szervizelése, javítása, karbantartása, alkatrész ellátás. Dízelmotor és hidraulika felújítás, javítás. Bevizsgált garanciális felújított alkatrészek és gyári új alkatrészek bármely hidraulika rendszerhez. 

 

Aron alkatrészAtos alkatrészAxial Pump alkatrészBerarma alkatrészBosch alkatrészRexroth alkatrészCasappa alkatrészCaterpillar alkatrészChar-Lin alkatrészDinamic Oil alkatrészDuplomatic alkatrészEaton alkatrészFiat-Hitachi alkatrészFiat-Kobelco alkatrészGaldabini alkatrészHPI alkatrészHydromatik alkatrészIntegrated Hidraulics alkatrészKomatsu alkatrészLiebherr alkatrészLinde alkatrészMarzocchi alkatrészPoclain hydraulics alkatrészSAI alkatrészSauer Danfoss alkatrészStaffa alkatrészSUN alkatrészVickers és más hidraulika alkatrészekelemek, főegységek  

 

www.zsuriszerviz.hu 

 

 

 

What the world says about templateurl and related to css
Content transferred by Go FTP FREE